De mobiele revolutie is begonnen!

iphone android

Webapplicaties

Mobiliseer uw bedrijfswebsite!

Een mobiele site is speciaal gemaakt voor een klein scherm, daardoor is de gebruikerservaring beter dan bij een standaard website.

IPHONE PREVIEW   ANDROID PREVIEW

Waarom PromApp?

Ontwikkelingskosten voor een smartphone app zijn hoog en ze zijn slechts geschikt voor 1 operating system (OS). Dit betekend dat er voor ieder OS (Apple, Android, Blackberry etc.) een app ontwikkeld moet worden. Daarnaast dient een App gedownload te worden uit een app store. De gebruiker moet moeite doen terwijl deze vaak snel informatie wil vergaren.

PromApp maakt voor uw mobiele website gebruik van de huidige mobiele technologieën. Er wordt een speciale versie van uw website gemaakt die de look & feel heeft van een app.

Het grote voordeel ten opzichte van een app is dat de mobiele website wordt ontwikkeld voor de internetbrowser van de smartphone. Hierdoor is de mobiele website geoptimaliseerd voor alle smartphones. PromApp hoeft dus niet voor ieder platform een aparte app te ontwikkelen. De mobiele website zal niet gedownload hoeven worden vanuit een “App Store”, maar is direct te benaderen via de browser van iedere smartphone.

Toepassingen

  • Direct bellen vanuit de site
  • Doorlinks naar social media pagina’s
  • Toevoegen van Youtube filmpjes
  • Integratie met Google Maps
  • Effectief gebruik van QR codes incl. rapportages

© 2012 De Gesprekspartners. PromApp is een onderdeel van De Gesprekspartners.