De mobiele revolutie is begonnen!

iphone android

Webapplicaties

Mobiliseer uw bedrijfswebsite!

Een mobiele site is speciaal gemaakt voor een klein scherm, daardoor is de gebruikerservaring beter dan bij een standaard website.

IPHONE PREVIEW   ANDROID PREVIEW

Veelgestelde vragen

Wat is een mobiele website van PromApp?
Een mobiele website van PromApp is een aangepaste website voor gebruik op een smartphone. De pagina’s zijn speciaal opgemaakt om het downloaden, navigeren en lezen gebruiksvriendelijk te houden. De mobiele websites hebben de look & feel van een App, maar hoeven niet gedownload te worden uit een “App Store”.
Welke toestellen en platformen zijn het meest geschikt voor de mobiele site?
De mobiele websites van PromApp zijn geschikt om op alle smartphone types en platformen probleemloos te werken.
Welke internettoegang is vereist?
Draadloos of mobiel internet via WiFi, GPRS, of 3G is vereist om de mobiele website te kunnen gebruiken.
Wat is een bladwijzer?
Een bladwijzer is een verwijzing naar een adres van een website. De web applicaties van PromApp tonen de gebruikers duidelijk instructies hoe een bladwijzer naar uw web applicatie eenvoudig, en met uw eigen bedrijfslogo, toe te voegen aan het beginscherm van hun telefoon.
Wat is een QR Code?
Een QR-code is een tweedimensionale streepjescode. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response ("snelle reactie"). De code is een grafische weergave van data zoals namen, website adressen en dergelijk. QR codes kunnen, met behulp van software, gescand worden met een mobiele telefoon.

© 2012 De Gesprekspartners. PromApp is een onderdeel van De Gesprekspartners.